Latex spuiten

Daarom kies je voor ons:

Wilt u super strakke wanden of plafonds? Kies er dan voor om uw woning te laten spuiten!

Wil je meer over spuiten weten bekijk onze filmpjes op onze tiktok.

Streeploos resultaat

Strak afgewerkte wanden zonder zichtbare strepen? Kies voor het spuiten van latex en ervaar zelf de voordelen. In tegenstelling tot de traditionele manier met kwasten en rollers, zie je bij het spuiten van latex geen strepen en banen op de wand.

Wat is latex spuiten?

Latex is te zien als een vervangend middel voor verf. Normaal gesproken kies je er voor om je muur te verven met kwasten en rollers. Dit is een tijdrovend proces. Tegenwoordig zijn gelukkig meer mensen op de hoogte van het alternatief, latex. Door gebruik te maken van latex voorzie je de muur van een egale laag in welke kleur je ook wilt. De latex kan op verschillende ondergronden gespoten worden en neemt aanzienlijk minder tijd in beslag dan de traditionele manier.

Tijdsbesparend, Snel & efficiënt

Het spuiten van latex is een ontzettend snel proces. Met name wanneer er grote oppervlakten geverfd worden biedt latex een ongekend voordeel. Met behulp van een verfspuit is het mogelijk om de latex snel en efficiënt aan te brengen. Waarna je kan genieten van een volledig egaal eindresultaat. De latex wordt in een keer meerdere lagen dik op de wand gespoten. Dit zorgt ervoor dat je na één keer spuiten het gewenste resultaat hebt. Latex spuiten is een duurzame oplossing voor wanden met een strakke en egale afwerking.

Offerte aanvragen

Contact Form Demo (#3)

Onze werkwijze

1

Inspectie

2

Offerte

3

Aan de slag