Houtrotreparatie

Daarom kies je voor ons:

Houtrotreparatie, geen half werk

Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt vooral voor schilderwerk aan houten gevelelementen. Openstaande verbindingen en defecte afdichting van beglazing zijn vaak de belangrijkste oorzaak van houtrot met daaruit voortkomende kostbare gevolgschade. U kunt houtrot voorkomen en veel geld besparen door tijdig en vakkundig onderhoud van het schilderwerk.

Duurzame oplossing

Heeft u een kozijn met houtrot dan hoeft deze niet altijd in zijn geheel vervangen te worden. In de meeste gevallen verkeert een groot deel van het kozijn met houtrot nog in goede staat. Daarom is deelvervanging of houtrotreparatie vaak een uitstekende oplossing. Dit levert niet alleen een besparing op in de onderhoudskosten. Het helpt ook bij het terugdringen van de verspilling van schaars, natuurlijk bouwmateriaal.

Vakkundig hersteld

In beide gevallen frezen wij de aangetaste delen vakkundig uit tot het nog gezonde hout. Daarna vervangen we de verwijderde delen of repareren deze met een hoogwaardig houtreparatiemiddel. Na de reparatie wordt het geheel geschilderd en heeft u weer een mooi strak kozijn dat weer voor jaren beschermd is.

Offerte aanvragen

Contact Form Demo (#3)

Onze werkwijze

1

Inspectie

2

Offerte

3

Aan de slag